• Производство на прозорци

  Използване на върхови технологии и поточни линии, с автоматизирани процеси и операции, координирани помежду си според водещите европейски стандарти. Безкомпромисен контрол на производството. Това са само част от предпоставките за получаване на изключително качествен краен продукт.
 • Доставка

  Прозорците и вратите се доставят в предварително уговорен с клиента час със специално пригодени автомобили, защитаващи продукцията от евентуално надраскване или счупване. Профилите са с лепенка с логото на производителя, която служи за предпазване на дограмата от надраскване. Тази лепенка е добре да се отстрани от профилите в момента на приключване на строителните и довършителни дейности. След продължителен престой, особено изложена на слънце е възможно да стане много трудна за отстраняване.
 • Монтаж на прозорци

  За да се увеличи максимално полезният живот на дограмата е необходимо да се извърши качествен монтаж. Неправилното монтиране е една от главните причини за провисване на дограмата, протичане или не добра изолация. Необходимо е да се подготви работната площ: да се осигури свободен достъп до прозореца, тъй като премахването на старите прозорци е свързано с работно пространство и замърсяване с прах. След демонтаж на старите прозорци новата рамка се вмъква в отвора. Рамката се нивелира по хоризонтала и вертикала. PVC дограмата се закрепва към стената с анкерни болтове или с помощта на метални котви, които се прикрепват към касата. След това започва запечатване на фугите (фугиране с пяна). Тази процедура изисква прецизност и използване на качествени материали. В крайна сметка дограмата се крепи от пяната, а анкерните болтове или скобите служат главно да се избегне деформиране на касата след раздуването на пяната. Разликата между касата и стената се запълва с гъста пяна с фини пори,която разширява своя обем 8 пъти. От ултравиолетовите лъчи пяната губи своите свойства (променя цвета, обемът си и постепенно започва да се руши), затова препоръчваме отворите да се измажат.
 • Ремонт/реглаж на дограмa

  Включва поставяне на противовзломен обков, който дава много по-голяма сигурност на Вашия дом. Противовзломният обков осигурява защита при опит за взлом с използване на професионални инструменти и е препоръчително да се монтира на всички по-ниски и леснодостъпни прозорци. Реглаж или смяна на обков – при дългогодишна натоварена експлоатация е възможно, при някои обкови, да се проявят затруднения при ежедневна употреба. Това може да се изрази в провисване и затрудено отваряне или затваряне на прозореца, задиране в някои точки, отваряне на фуги и намалена изолация. Ние ще го отрмонтираме чрез реглаж на обкова или ако се налага чрез смяна на целия механизъм. Монтаж на двуосово отваряне – не е проблеми подмяната на едноосов с двуосов механизъм на отваряне при желание на клиента. При по-отдавна монтираните прозорци двуосовият механизъм не е толкова разпространен, както в наши дни. Затова и голяма част от по-старите прозорци могат да се отаварят само по едната ос. Не е необходимо да се притеснявате и съобразявате навиците си с това - при желание от Ваша страна ние ще се погрижим Вашите прозорци да могат да се отварят и по двете си оси. Смяна на уплътнения – могат да се появят някои дефекти при уплътненията, особено когато става въпрос за по-стари дограми или при по-тежко натоварване на определени места. Ние осигуряваме бърза смяна на уплътненията с нови, изработени от най-съвременни и висококачествени материали.
 • Смяна на стъклопакети

  Смяната на стъклопакета се извършва бързо и лесно. Всички прозоречни системи позволяват демонтаж на стъклопакета и замяната му с друг без да се наранява дограмата. Но преди това е задължително да се направят точни замервания. Разполагаме с голямо разнообразие от стъкла и комбинацците, които можем да доставим бързо, за да се подмени счупеното/дефектиралото стъкло. Ремонтът не изисква допълнителни дейности като демонтаж на дограмата или къртене.
 • Екстри

  Комарници, щори, козирки и други - широка гама от предложения за подобряване качеството на живота, за осигуряване на комфорт и сигурност у дома
 • Гаражни врати

  Гаражните врати са ефективно и съвременно решение за дома, офиса или обществени сгради. С възможност за разнообразие от системи, задвижвания, размери и дизайн клиентът получава високо ниво на ефективност и надеждност.
 • Умни решения за дома

  Проектираме и изграждаме гъвкаво съвременно решение, което превръща дома Ви или офиса в автоматизирана, многофункционална екосистема с унифициран контролен панел. Решението използва централизирана технология за контрол на осветлението, климатизацията и електрическите уреди като може да се интегрира с други системи, като например сигурност, видео наблюдение и телефония. Подобрява се комфорта и се намалява потреблението на енергия у дома. Офисното пространство повишава устойчиво производителността си и оперативната ефективност.