Synego от REHAU


РАЗУМНИЯТ ИЗБОР

УСЕЩАНЕТО ЗА КОМФОРТ ИДВА С ТОПЛИНАТА

Със SYNEGO от REHAU Вашият дом ще бъде топъл, уютен и сигурен.
В сравнение с предлаганите стандартни прозорци, SYNEGO предоставя до 50% повече топлоизолация*. Така ще намалите значително разходите си за отопление и ще се радвате на комфорт от който никога няма да искате да се лишите.

Предимства:
- Пестете енергия благодарение на високата температурна ефективност
- Отлична шумоизолация за пълно спокойствие
- Сигурност с индивидуална защита от взлом
- Дизайна с повече от 220 цвята и различни форми
- High-Definition-Finishing формула за изключително чисти прозорци, благодарение на по-гладката повърхност
- Устойчиво производство с грижа за околната среда

Най-предпочитаният от пазара прозоречен профил на REHAU за еднофамилни къщи


МЕКА ТОПЛИНА, НИСКИ РАЗХОДИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ

Спестете от потреблението на енергия, не от прозорците

Новите прозорци SYNEGO от REHAU са идеалният начин да спестите от разходи за енергия. В сравнение с предлаганите на пазара днес стандартни прозорци SYNEGO предоставят до 50% по-добра топлоизолация. Те намаляват чувствително разходите Ви за отопление и охлаждане и повишават стойността на Вашия имот.


Старите прозорци са най-слабото място на жилището от гледна точка на енергийната ефективност. Те са лошо изолирани и в повечето случаи твърде остарели в техническо отношение. Резултатът: преразход на скъпо струваща енергия за отопление.
Благодарение на отличните топлоизолационни свойства на SYNEGO от REHAU, потреблението на енергия започва да намалява още от първия ден. Вече можете без притеснение да очаквате сметките за отопление и бъдещите увеличения на цените на енергията.

ЖИВЕЙТЕ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ

Със SYNEGO от REHAU изолирате шума


Шум от превозните средства, от косачката на съседите - всекидневно сте изложени на въздействието на силни шумове. Със SYNEGO от REHAU ще изолирате шума и домът Ви ще се превърне в оазис на спокойствието

Прозорците SYNEGO изключват шума. Чувствайте се комфортно - независимо колко шумна е обкръжаващата Ви среда. Проучванията показват, че редовното въздействие на шумът от превозните средства води до значително по-висок риск от сърдечно-съдови заболявания. Оставете отвън причиняващия стрес шум. SYNEGO ще Ви върне спокойствието, необходимо за почивкаНАСЛАДЕТЕ СЕ НА СИГУРНОСТТА СИ

Със SYNEGO се чувствате защитени

Домът означава сигурност, комфорт, спокойствие и близост. Благодарение на прозорците SYNEGO от REHAU можете да се чувствате сигурни в дома си.

Спечелете ценни минути със SYNEGO. 80% от всички кражби се извършват през лесно достъпни прозорци и врати. При повече от една трета, благодарение на повишената технология за безопасност, опитите за кражба са безуспешни. Защитете дома си, като обезопасите лесно достъпните прозорци и врати. Ако крадците не успеят да разбият прозореца за няколко секунди, ще побързат да си намерят по-лесна мишена.

До 10 пъти по-голяма защита от взлом в сравнение със стандартни прозорци без защита.


ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ

Повърхности, отблъскващи праха и замърсяванията и лесни за почистване

Висококачественият финиш (High Definition Finishing - HDF) ще накара прозорците Ви да блестят всеки ден като нови. Изключително комплекс-ната формула запечатва повърхността и осигурява несравним блясък. Вашите прозорци не само се запазват по-дълго чисти, но и се почистват много по-лесно


Тайната на HDF се крие в специалната формула и подобрените производствени методи, разработени от нашите опитни инженери. Повърхността е чувствително по-гладка и притежава несравним блясък. Чрез технологията HDF се постигат чувствително по-гладки повърхности, върху които мръсотията трудно се задържа.
SYNEGO не само изглежда блестящо, но и Ви предлага пълна функционална способност дори и след години експлоатация. Нашата специална система за уплътняване Ви предпазва от течение и влага, като едновре-менно с това осигурява подобрен натиск при затваряне. Можете да отваряте и да затваряте прозореца много по-лесно - без голямо усилие.

Не само блести, но и надеждно функционира