ПРОЗОРЦИ

Иновативни. Надеждни. Дълготрайни. Алуминиеви или PVC, толкова индивидуални, колкото са Вашите желания. Независимо дали става въпрос за топлоизолация, защита срещу влизане с взлом или шумоизолация – нашите прозорци задоволяват Вашите лични потребности.

Всички възможни варианти Ви позволяват богат избор на оформление: от класическото бяло, през естествения дървесен декор до ефектните RAL цветове.

Предлаганите прозорци гарантират:

Пестене на енергия

С нашите прозоречни системи можете да намалите потреблението си на енергия. Високите коефициенти на изолация гарантират до 76% по-малко консумирана енергия в сравнение със старите системи прозорци. Това е сериозен аргумент, а и повече ресурс за Вашето хоби или пътувания! Вземете правилното решение с новите енергоспестяващи прозорци, които предагаме. Така ще намалите значително енергийна си консумация и ще спестите пари.

Шумоизолация

Благодарение на нашите прозорци с различни степени на звукоизолация, Вие се наслаждавате навсякъде на спокойствие и релакс – без натоварващия външен шум. Това не само повишава качеството на живот, но допринася и за Вашето добро здраве.

Разнообразен дизайн

Вашите прозорци са отражение на Вашия стил. Прозорците допринасят не само за повече светлина и комфорт в дома Ви, но оформят и външния му вид. Придайте на жилището си индивидуален характер. Ние ще Ви предоставим възможност да конфигурирате прозорците си по Ваш вкус. В класическо бяло или мат черно – благодарение на нашата богата палитра от форми и цветове, за Вашата фантазия няма граници. При повече от 220 цветни нюанса със сигурност няма желание, което да не може бъде изпълнено. В палитрата ни ще откриете не само универсални цветове с гладки повърхности, но и изящни дървесни декори или антрацитни тонове със структурирани повърхности. Индивидуалните форми като кръгли или триъгълни прозорци ще Ви разкрият много архитектурни възможности. Големи или малки, с едно или две крила, наклонени или не – Вие може да конфигурирате Вашите прозорци изцяло по свой вкус.

Лесна поддръжка

Вашите прозорци са подложени на високо натоварване. На атмосферните влияния като дъжд, сняг, замърсявания или прах, постоянно отваряне и затваряне, UV лъчи. Предлаганите от нас прозорци се отличават със специалната си износоустойчива повърхност. Досадното и мъчително миене на прозорци остава в миналото. От днес Вие ще ги миете без усилие - само с вода. Така ще Ви остава повече време за Вас самите и близките Ви хора.


Прозорци GENEO
Брилянт-дизайн от Рехау
Прозорци Euro-Design 70

ВРАТИ

Към входната врата имаме високи изисквания: тя трябва да подхожда максимално на дизайна на къщата или апартамента и едновременно с това да е убедителна по отношение на топлоизолация, комфорт и сигурност.

Сигурност.

ЗАЩИТА ОТ ВЗЛОМ И ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

Външната врата е входна зона на Вашия дом. Това обаче трябва да важи само за Вас, Вашето семейство, Вашите желани гости и посетители. За никой друг, особено за крадците. За това се грижат тествани и доказали ефективността си механизми за предотвратяване на кражби с взлом, които можете индивидуално да определите и разширите според Вашите желания.

Енергийна ефективност.

През неуплътнените врати може да се загуби много енергия. Това е енергия, която се изразходва излишно, но въпреки това трябва да се заплати. Колкото по-добре е изолирана фасадата на сградата, толкова по-ниска ще е Вашата консумация на енергия. За това допринася също и входната врата. При входните врати енергийната ефективност се определя не само от пълнежа, но и от касата. Вратите, които предлагаме достигат още при стандартното изпълнение най-добри стойности на топлоизолация. Вие избирате входна врата, която преизпълнява изискваните стойности на строителните норми като така гарантира дългосрочно стойността на недвижимия Ви имот.

Цвят – напълно според Вашите желания


Входни врати GENEO®
Врати плъзгане с повдигане

СТЪКЛА
СТЪКЛОПАКЕТИ

Стъкла и стъклопакети за всякакъв вид алуминиеви и PVC прозорци и врати. Богато разнообразие от стъклопакети с различни характеристики и топлоизолационни свойства, специално съобразени с нашите географски ширини.

Различни видове орнаментни, цветни и закалени стъкла, задоволяващи всички изисквания на клиентите. Специални стъклопакети проектирани в зависимост от разположението и предназначението на прозорците.


Стъклопакетите представляват две или три стъкла, разделени от дистанционер, запълнен със силикагел, и залепени със специално лепило. По този начин между стъклата се образува херметически затворено пространство, което напълно изключва възможността за попадане в него на замърсен въздух. Именно заради това стъклопакакетът има дълги години живот и осигурява по-добра топло и звукоизолация, взломоустойчивост и съпротивляемост на вятър.

Важен показател при избора на стъклопакет е степента на топлоизолация. Тя се влияе от вида на стъклата, дебелината на стъклопакета, както и от разстоянието между стъклата.


Изолационният стъклопакет се състои от повече паралелно поставени стъкла. При прозорците от новата генерация, в резултат на по-добрата топлоизолация, тройният стъклопакет се прилага като стандартен. Пространството между стъклата се пълни с газ (по принцип аргон или криптон) което увеличава ефекта на изолация. Стъклата са разделени едно от друго с дистанционери от алуминий, стомана или пластмаса. Празните пространства на тези дистанционери са пълни с влагопоемащ материал. По този начин се предотвратява образуването на конденз. Чрез стъкла със специално покритие или допълнително запълване с газ се предлагат стъклопакети със звукоизолация, защита от слънце и топлина.


СТЪКЛЕНИ ВРАТИ
ВИТРИНИ

Предлагаме висококачествени стъклени витрини и стъклени врати за магазини, офиси, обществени сгради или авангардно допълнение към жилището. Стъклените витрини са широко разпространени днес и напрактика са навсякъде около нас.

При изработването им може да се избира вида на стъклото, от което да бъдат направени, според желанията на клиента и бъдещото натоварване, на което ще бъдат подложени. Витрината за Вашия магазин или друг обект може да бъде изработена от закалено стъкло, триплекс или обикновено, но по-дебело стъкло.


Закаленото стъкло се подлага на допълнителна обработка и якостните му качества многократно се увеличават. Витрина от такова стъкло може да бъде счупена много трудно. Триплексът е сравнително нов материал, който набира широка популярност, заради отличните си качества и красива визия. Получава се чрез слепването на няколко листа стъкла посредством смола. От това произлиза неговата значителна здравина. Много добър избор за изработване на стъклена витрина. Най-икономичният вариант е използването на стандартно, удебелено стъкло като основа за стъклена витрина.

Фасадните витрини на магазините се изработват основно от 10мм стъкла, закалени врати 10мм с подови автомати и алуминиеви рамки, които мoгат да бъдат в различни цветове по каталог.

От гледна точка на сигурността за предпочитане е витражните стъкла също да бъдат закалени или допълнително фолирани с противоударно фолио. В някои случаи витрините също така могат да бъдат изработени от 12мм закалени стъкла, или от ламинрани стъкла триплекс от две стъкла по 4мм, 5мм или 6мм в зависимост от размерите и от ефекта който трябва да се постигне.

Витрините от стъкло са подходящи както за лицеви фасади на магазини, така и за вътрешни преграждения на офиси и заведения. Като завършващ елемент на цялата визия на витрината се явява изборът на дръжка за стъклената врата, която може да бъда иноксова, матирана, в съчетание инокс с дърво, продълговата, извита и и други.

Стъклените витрини са архитектурно решение за завършека на цялата визия на магазина, съчетаващо елегантен дизайн с функционалното оформление на фасадата.


СИСТЕМИ ЗА
ПАРАПЕТИ

Ние предлагаме различни видове парапети на нашите клиенти, с които те могат да обезопасят своите стълбища и балкони по възможно най-качествения начин.

Алуминиеви парапети със стъкло е безспорно един от най-атрактивните и едновременно с това качествени продукти, които ние предлагаме на клиентите си. По традиция материалът алуминий е здрав и надежден, но с необходимата декорация и в комбинация с други материали може да стане и изключително стилен и елегантен. Точно такива са и всички парапети, за изработването на които са използвани стъкло и алуминий.


Ние предлагаме разнообразни парапети от стъкло, които са подходящи за терасите и стълбищата на дома. При покупката на определен модел парапет клиентите винаги се ръководят от различни по характер съображения. Поставянето на парапет не е непременно винаги свързано с обезопасяването на стълбите. Често то цели предимно осигуряването на допълнителна декорация и украса, присъща за много от съвременните архитектурни решени.


АКСЕСОАРИ ЗА AL И PVC ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ

Различни видове дръжки, брави, патрони и панти, напълно достатъчен избор, който ще направи визията на Вашият дом уникална и в синхрон с Вашите желания.

Независимо дали ще заложите на алуминиева или PVC прозоречна система, Вие може да добавите към нея комарници, външни и/или вътрешни подпрозоречни первази, по-добър обков, външни ролетни щори, вътрешни хоризонтални или вертикални щори. Всички клиенти имат различни предпочитания и именно заради това изброените "екстри" се заявяват преди изготвяне на офертата или преди стартиране на поръчката в нашето производство.