INOVENT


прозорецът
който диша
затворен


INOVENT

GENEO INOVENT


КАК ФУНКЦИОНИРА GENEO INOVENT

1. Използван въздух (отвътре)
2. Използван въздух (навън)
3. Свеж въздух (отвън)
4. Свеж въздух (навътре)
5. Вентилационна решетка вътре
6. Двигател на вентилатора
7. Филтър и топлообменник
8. Блок за управление с възможност за автоматичен режим и смарт управлениеПОЕМЕТЕ СИ ВЪЗДУХ С GENEO INOVENT

Опасните за здравето твърди частици, влага, плесен, алергени вредят на климата в помещенията. GENEO INOVENT отвежда използвания въздух навън, филтрира твърдите частици и по-голямата част от полените и постоянно доставя свеж въздух вътре автоматизирано, без отваряне.


КОНТРОЛИРАНО ПРОВЕТРЯВАНЕ ПРИ
ЗАТВОРЕНИ ПРОЗОРЦИ

- Целенасочено проветряване на отделни помещения
- Непрекъсната защита срещу мухъл и влага
- Оптимална шумоизолация
- Силно подобрена защита срещу взлом
- Свеж въздух без енергийни загуби
- Лесна употреба и почистване
- Много тихи в режим на работа
- Ниска консумация на енергия

GENEO INOVENT доставя свеж въздух при затворени прозорци чрез изцяло интегрираната си вентилационна система

Комбинацията от изключително замърсен въздух навън, висока влажност, лоша изолация и недостатъчен въздухообмен вътре правят задачата доста сложна за решаване. Проветряването много често е немислимо, а образуването на плесен вътре почти неизбежно. Следват заболявания, алергии, проблеми. Как да предпазим себе си и децата си. Как да си осигурим чист свеж въздух ако проветряването не е вариант?

GENEO INOVENT осигурява комфортен климат със здравословен въздух, повече спокойствие и сигурност

 

ЗДРАВОСЛОВЕН И КОМФОРТЕН ДОМ


Прозорците GENEO INOVENT предлагат постоянно свеж въздух, оптимална защита от шум и
висока устойчивост срещу кражби. 24 часа в денонощието.

Живейте здравословно

КАКВО ДИШАМЕ?


Сякаш кутия цигари е изпушена наведнъж - така се усеща въздухът във "Факултета". Димът се вие над схлупените бараки, над пластмасовите плоскости, служещи им за покрив. "Получаваме дървата от общината", обяснява една жена. Друга обаче споделя, че няма дърва и че гори всичко, което намери: автомобилни гуми, обувки, дрехи. Мъжът ѝ избягал преди няколко години. "Не съм регистрирана адресно в София, нямам документи и не получавам нищо от общината", оплаква се тя. Пенсията ѝ от 130 лева не стига за нищо - нито за лекарствата, нито за набавянето на дърва за огрев.

Хиляди жертви всяка година


Най-големият проблем на София са фините прахови частици, се казва по-нататък в репортажа. Всяка година хиляди хора умират от мръсния въздух, сочат данни на Световната здравна организация (СЗО). В Европейския съюз само един град е с по-мръсен въздух от София - Перник. Отоплението е една от причините за лошия въздух - най-бедните горят боклуци, а по-малко бедните - нискокачествени въглища. Втората причина се вижда по улиците на София: по тях се движат коли, които на Запад отдавна са излезли в пенсия, посочва SRF.
Текстът е препубликуван от "Дойче веле".


INOVENT
INOVENT

СВЕЖ ВЪЗДУХ


Няма по-разумен начин за осигуряване на здравословна среда в жилищните помещения от GENEO INOVENT, защото посредством тази иновация извън дома ви остават твърдите частици, въглеродния двуокис и куп други известни и неизвестни вредни съединения, с които изобилства градския въздух. А вътре - влагата и въглеродния двуокис биват заменени от пресен, здравословен въздух. Без компромиси по отношение на шумоизолация и сигурност.
Плесените се разпространяват незабелязано във все повече домакинства и застрашават здравето: спорите във въздуха се вдишват и могат да причинят сериозни болести, както и алергични реакции – особено при децата. 41% от населението имат проблеми с мухъл в жилището си, а това най-често означава:
- Респираторни заболявания
- Инфекциозни алергии
- Умора и главоболие
- Отпадналост
- Кожни инфекции
- Дразнене на очите
- Нарушения на концентрацията
- Болки в мускулите и ставите

Комбинацията от висока влажност, лоша изолация и недостатъчния обмен на въздух насърчава появата на плесен, най-често в банята, в кухнята и - още по-опасно - в спалнята и детската стая.

Практичното решение: GENEO INOVENT

Постоянното и трудоемко проветряване има чудесна алтернатива. GENEO INOVENT извежда влагата автоматично навън и пропуска свеж, темпериран и дори филтриран въздух навътре. Денонощно, при затворени прозорци.

Наскоро GENEO INOVENT получи наградата "Plus X" в категориите Иновации, Високо качество, Функционалност и Екология. Наградата Plus X е най-голямата награда за иновации в света за технологии, спорт и начин на живот. Тя отличава марките за напредъка в качеството и иновациите на техните продукти.


INOVENT
INOVENT


GENEO INOVENT пропуска свеж въздух навътре, а шумът остава навън Дали за концентрация, релакс или спокоен сън – чистият въздух е важен. Още по-важно е спокойствието. То за съжаление често бива нарушавано, особено от шума на автомобилния трафик. За щастие има GENEO INOVENT - прозорецът, който в затворено положение осигурява чист въздух.

ТИШИНА


Свеж въздух и шумоизолация в едно

20% от населението не могат да спят на отворени прозорци заради шум.
Със своята иновативна интегрирана вентилационна система GENEO INOVENT осигурява оптимален климат в помещенията и то при шумоизолация от 42 dB.

Свеж въздух и шумоизолация в едно

Обменът на въздух функционира автоматично толкова тихо, че е на практика безшумен. Благодарение на това прозорецът GENEO INOVENT е подходящ за всяко едно помещение у дома, дори за спалнята.


Край с шума: Прозорецът GENEO INOVENT проветрява в затворено положение и осигурява денонощно нужното спокойствие.


INOVENT
INOVENT

СИГУРНОСТ


Бъдете спокойни

Броят на кражбите се увеличава постоянно. Открехнатите врати и прозорци са открита покана за крадците. GENEO INOVENT предотвратява това, тъй като вентилира в затворено положение.

Само свеж въздух, а не крадци

80% от всички кражби се случват през лесно достъпни и/или открехнати прозорци и врати. Кражбата от собствения Ви дом не причинява само имуществени щети, но създава у Вас чувство за несигурност.
Ако сте далеч от дома си през целия ден, не е нужно да се лишавате от чист въздух: GENEO INOVENT с интегрираната му вентилационна система прави нещата лесни - проветрява в затворено положение.
GENEO INOVENT проветрява затворен

24 часа в денонощието като осигурява по този начин по-голяма защита от взлом (до клас на защита RC 2). Необходимостта от повече време за проникване плаши голяма част от крадците


София 1756
ул. Бяла река № 67

Т: +359 2 426 03 42
М: +359 884 206 258
Email: office@smartwindow.bg