CarTeck


гаражни секционни
врати

Teckentrup-logoTeckentrup-logo-hover
CarTeck

CarTeck

Независимо дали в развитието, производството или продажбите,
дали в мащаба или в малък детайл - за нас всичко се върти около отговора на въпроса:

КОЕ Е НАЙ-ДОБРО ЗА ВАС?


Защото ние сме специалистът в гаражните врати.
Ние сме „Произведено в Германия“ повече от 80 години. И тази история е закодирана във всяка наша врата. Открийте многото ни предимства.

ЗАЩО CARTECK

Тъй като може да се отваря вертикално, секционната гаражна врата изисква по-малко пространство вътре и пред гаража в сравнение с конвенционалните гаражни врати. Крилото на вратата, състоящо се от множество свързани една с друга секции, се движи нагоре по релси отстрани. Това означава, че можете да паркирате колата си директно пред гаража. Насладете се на високо функционални, сигурни модели и голямо разнообразие от дизайни.БЪДЕТЕ ПРАКТИЧНИ

Секционните гаражни врати на Teckentrup са двустенни с дебелина 40 мм. Това предпазва гаража от студ, което е добре както за паркираното в него превозно средство, но е и много практично, тъй като пространството в гаража обикновено се използва като работилница или място за хоби. Освен това гаражът често е свързан директно с отопляваното жилище.


ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

✔ дебелина 40 мм
✔ Високa, стабилна и топлоизолирана
✔ Също със странични и вградени пешеходни врати
✔ Удобна технология на задвижване
✔ TÜV сертифицирана защита срещу взлом

РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ПОВЪРХНОСТИ

Всички повърхности са третирани с окончателно покритие
✔ RAL цвят по Ваш избор
✔ Тренди цветове на добра цена
✔ Многобройни варианти на остъкляване

CarTeck секционни гаражни врати – Качество "made in Germany"


Секционните гаражни врати осигуряват широка гама от възможности за дизайн - всичко, за което мечтаете. Комбинирайки принтове, повърхностна структура и цветове, можете да имате секционна гаражна врата точно както сте си я представяли. Допълнителното остъкляване не само добавя светлина, но и разнообразява дизайна на Вашата врата. С допълнителна отваряема част или странична врата можете също да влезете в гаража си, без да се налага да отваряте цялата гаражна врата. Ние свързваме функционалност и естетика. Добрият дизайн представлява иновативна технология в отговор на Вашите изисквания. Нашите секционни гаражни врати отварят нови светове и предоставят почти неограничени възможности за дизайн. Открийте предимствата на секционната гаражна врата CarTeck на Teckentrup и научете за възможностите за дизайн!

Секционна врата CarTeck от Teckentrup
Поради много причини ...

Разчитайте на допълнителна сигурност благодарение на нашето страхотно предложение с много индивидуални компоненти. Изберете нашите иновативни задвижвания с много допълнителни опции за защита от взлом или се възползвайте от сензорно контролирани опции за вентилация. Разчитайте на ефективно LED осветление, за да засилите усещането за сигурност в гаража. Възползвайте се от защитни функции срещу взлом, много удобна работа, високи нива на издръжливост и гарантирано качество.

Съвети, поръчка, монтаж - Вашият специализиран търговец на Teckentrup


Купете секционна гаражна врата и я инсталирайте от специализиран търговец на Teckentrup CarTeck от Teckentrup
Поради много причини ...

Всичко на едно място Фокусирането върху резултатите означава, че ние намираме правилния подход за нашите клиенти. Предлагаме много съвети и много основни и допълнителни сервизни пакети, които да отговарят на Вашите изисквания и перфектно инсталиране на Вашата гаражна врата. Ние разполагаме с квалифицирани специализирани партньори близо до Вас и предлагаме сервиз, монтаж, демонстрации и поддръжка - всичко от един източник и в цяла България. Можете да закупите напълно индивидуалната си секционна гаражна врата от нас и ние ще я инсталираме. Ние предоставяме експертни съвети и винаги най-доброто обслужване по време на инсталирането и поддръжката. Сменете старата си врата за един ден Свържете се с нас за за съвет на място, за да направим измервания, да инсталираме новата Ви врата и да се погрижим за старата врата.


 • ПОРЪЧКА

  Попълнете формуляра за ПОРЪЧКА по-долу и опишете гаражната врата, от която се нуждаете, възможно най-подробно. Наш търговец ще се свърже с Вас за допълнителни въпроси и/или уточнения.
 • ОФЕРТА

  Въз основа на Вашето запитване ще получите ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ОФЕРТА. Имате възможност да изберете да инсталираме вратата ние, или да го направите сами. Нашите техници ще измерят Вашата гаражна врата с необходимата точност при потвърждение.
 • ДОСТАВКА

  След като одобрите предложението ни и изясним всички въпроси с нашите техници, очаквайте ДОСТАВКА на Вашата гаражна врата в срок от около 3 до 6 седмици.
 • МОНТАЖ

  Ако сте избрали вариант, в който ние да извършим МОНТАЖА на Вашата гаражната врата, нашите техници могат да се погрижат да демонтират и изхвърлят старата Ви врата.
CarTeck
CarTeck

Teckentrup произвежда не само врати.
Teckentrup дава решения и прилaгa три нови стандарта в отговор на Вашите нужди:
Дизайн. Сигурност. Обслужване.


Дизайн: Свързваме функционалност и естетика. Защото добрият дизайн представлява иновативна технология в услуга на нуждите на потребителя. Нашите продукти предлагат много индивидуални възможности, защото дизайнери и инженери работят заедно от самото начало. Така интелигентните идеи стоят убедително зад сложните дизайни.

Сигурност: Свързваме системи и сигурност. Нашите врати отговарят на най-високите изисквания и притежават съответните сертификати. Тук сме да отговорим на Вашите нужди в разработване на цялостен подход, ориентиран към мерките за безопасност на хора и ценности.

Обслужване: Свързваме скорост и надеждност. Гъвкавост и отговорност, ясни структури, всичко от един източник. Това е предимството на услугата от Teckentrup. Защото от разработването на продукта до монтажа, с ангажираната подкрепа на нашите експерти, винаги ще бъдем до Вас.INOVENT

ЦВЕТОВЕ

В ОТГОВОР НА ВАШИЯ ВКУС

Нашата цветова гама Ви дава безгранична възможност за дизайн и адаптация на цвета на Вашата гаражна врата към Вашата съществуваща фасада, дограма или входна врата: NCS или RAL цветове по спецификация, тенденции, металик тонове или привлекателен дървесен декор - ние ще се погрижим за всяко изискване.

Стандартно крилото на вратата е бяло (RAL 9016) отвън и сиво бяло (RAL 9002) от вътрешната страна.


CarTeck

СТИЛОВЕ


ГЛАДЪК

Най-модерният стил без ребра е все по-популярен. Проектирахме актуалните тенденции в дизайна на фамилната сграда, излъчваща елегантен, непреходен стил.

М - УЛЕЙ

Фини акценти върху повърхностите на крилото на вратата благодарение на централното ребро. Особено ефектен при много широки гаражни врати. С много възможности за дизайн.


НА ЛИНИИ

Оребреният стил с равномерно разпределение по цялото крило на вратата предлага изобилие от възможни дизайни. Традиционното усещане за гаражна врата.КАСЕТА

Класическият стил се долавя не само в гаражната врата, но и в цялата сграда. Тук придава Средиземноморско усещане в синергия с фасадата на сградата.
CarTeck

ОСТЪКЛЯВАНЕ

ОЩЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДИЗАЙН

Прозрачно, матирано или текстурирано стъкло, кръгло или правоъгълно: прозорците като израз на индивидуалността. Остъклените елементи създават прозрачност, повече обем и естествена дневна светлина.
Остъкляването може да бъде интегрирано елегантно или като преднамерен контраст - елементите са адаптирани към фасади, странични врати, прозорци или фронтално.

Гаражните врати са силен акцент в цялостната архитектура на Вашия дом и като всички останали компоненти, остъкляването е устойчиво на надраскване и други механични ефекти.

Без ограничения във вариантите.


София 1756
ул. Бяла река № 67

Т: +359 2 426 03 42
М: +359 884 206 258
Email: office@smartwindow.bg