ПРОЗОРЦИТЕ. ПРЕОТКРИВАНЕ

GENEO® ОТ ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИЯ МАТЕРИАЛ RAU-FIPRO®

Прозорците GENEO на REHAU са едно уникално, ориентирано към бъдещето нововъведение. Технологична иновация, даваща характеристики, които оставят досегашните прозоречни системи далеч в миналото:
- Напълно армирана прозоречна система без допълнителна стоманена армировка
- Изключителна стабилност благодарение на високотехнологичния материал RAU-FIPRO, перфектна профилна конструкция и интегрирана усилваща система (IVS)
- Видима ширина от 115 мм за оптимално пропускане на светлина
- Оптимални пространства за складиране
- По-лесно боравене и монтаж благодарение на до 40 % по-ниското тегло спрямо стандартните прозоречни системи
- Функционални камери с термомодули за оптимизиране на изолационните качества
- Голяма дълбочина на фалца от 66 мм, даваща възможност за поставяне на тройно остъкляване
- Намален натиск и осезаемо по-лесно отваряне и затваряне чрез новоразработената геометрия на уплътненията
- HDF-повърхност (High Definition Finishing): висококачествена, изискана, извънредно гладка и лесна за поддръжка
- Екологични, тъй като са рециклируеми
- Перфектна енергийна ефективност – със семейството на GENEO (прозорци, входни врати, повдигащи - плъзгащи врати) осигурявате оптимална изолация на сградата

Възползвайте се от предимствата на най-добрия и модерен прозоречен профил, който се предлага на пазара!


НЕНЕДМИНАТА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

GENEO® ПОСТАВЯ НОВИ СТАНДАРТИ В ПЕСТЕНЕТО НА ЕНЕРГИЯ

От енергийна гледна точка GENEO е най-добрата прозоречна система, която понастоящем се предлага на пазара с конструктивна ширина 86 мм. Революционните профили създават най-ефективните от енергийна гледна точка прозорци в своя клас, създавайки уюта, за който винаги сте мечтали.


Намаляване на енергийните разходи

Прозорците с профили GENEO® Ви разкриват едно ново измерение на домашния уют. С отличните си изолационни свойства Ви помагат да намалите значително консумацията на енергия (Uf =0,99 W/m² K). Напълно армираната профилна конструкция не само предотвратява топлинните мостове, които биха увеличили загубата на скъпа енергия, но също и предлага нови възможности за ползване камерите на профилите. Опционално там могат да се разположат термомодули, които още повече подобряват топлоизолационните качества (Uf до 0,86 W/m² K). GENEO® се препоръчва за пасивни къщи (Uf = 0,79 W/m² K).

Опазване на ресурси

Колкото по-добре е изолирана Вашата сграда, толкова по-малко енергия Ви е необходима за темпериране на помещенията. С енергийно ефективните прозорци допринасяте активно и за опазването на нашата природа. Уникалната стабилност позволява използването на тясна ширина на профила, а с това и на по-големи остъкления. Така ще можете да черпите допълнителна енергия от слънцето.

Прозорците с профили GENEO® помагат много, за да бъде намалена Вашата сметка за отопление и да се повиши комфорта във Вашия дом

 

Преди саниране: стара дървена дограма. През прозорците се губи много топлина /отбелязана в червено/

След саниране: минимизирана загуба на енергия през прозорците с профили GENEO®.

ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪДЕЩЕТО

НАСЛАДЕТЕ СЕ ОЩЕ ДНЕС НА ТЕХНОЛОГИЯТА ОТ УТРЕ


Да моделира бъдещето за Rehau е стимул и страст вече повече от 60 години. Резултатът са високотехнологичния материал RAU-FIPRO® и иновативната конструкция GENEO. Те гарантират дългосрочно запазване на стойността на Вашия недвижим имот.

RAU-FIPRO® е единственият по рода си материал, предлаган понастоящем на пазара за прозорци. Той осигурява ненадмината стабилност.

Максимален комфорт

Прозорците от профили GENEO впечатляват не само с максималната си стабилност. Те са ориентирани и към бъдещето и предлагат максимален комфорт. С ненадминатата си шумоизолация те се грижат за спокойната атмосфера в дома, а отличната им защита от взлом гарантира оптимална сигурност. Впечатляваща е също и лекотата на отваряне и затваряне на прозорците. Уплътненията с изцяло нова концепция намаляват значително натиска на затваряне.

Това прави живота по-лек.

RAU-FIPRO®

високотехнологичен материал за прозорци с бъдеще
За да не може нищо да наруши спокойствието ви

Най-добрата шумоизолация

Шумът е неприятен, а когато е продължителен - също и вреден. Направете нещо за Вашето здраве!

С прозорците от профили GENEO® се постигат стойности на шумоизолация от клас 5, които досега не бяха възможни без използване на стомана.
Благодарение на изцяло армираната конструкция едновременно с това се постига максимума топлоизолационните възможности.

Насладете се на абсолютното спокойствие за по-добро качество на живот!

GENEO® поставя нови стандарти при шумоизолацията! С недостижими досега стойности на шумоизолация от клас 5 и то без стоманена армировка. Отличните топлоизолационни свойства не се нарушават.


Оптимална сигурност

За да сте напълно защитени между собствените си четири стени и то при максимална топлоизолация

Добре подсигурени срещу опити за влизане с взлом.

В Германия повечето от опитите за влизане с взлом става през прозорците и балконските врати. Поради това индивидуалното решение по отношение на защитата от взлом на всеки един прозорец е изключително важно.

Материалът RAU-FIPRO® и иновативната конструкция на профилите GENEO® предлагат рекордни резултати и тук. Специални блокиращи механизми и други защитни компоненти се грижат защитата от взлом да може бъде индивидуално определена за всеки отделен прозорец от профили GENEO®. Прозорците от профили GENEO® са толкова стабилни, че дори и без стомана издържат успешно тестове срещу взлом /тестове на института ift Rosenheim - клас на защита WK2/. Характеристиките по отношение на енергийната ефективност се запазват също толкова добри. Изискванията на клас на защита WK3 също могат да се покрият безпроблемно с GENEO и съответните допълнителни мерки.Насладете се спокойно на оптималната сигурност!

Без стоманена армировка GENEO®, направени от многослойния влакнест материал RAU-FIPRO® вече осигуряват клас на защита срещу взлом WK2. При максимална топлоизолация!

Изберете необходимия клас на защита за всеки отделен прозорец според Вашите нужди:

Основна защита:

при много трудни достъпни прозорци основната сигурност е достатъчна

Клас на защита WK 1:

ниска степен на защита срещу използване на лостови инструменти

Клас на защита WK 2:

подобрена степен на защита срещу използване на обикновени инструменти: отверки, клещи и клинове

Клас на защита WK 3:

максимална степен на защита срещу използване на тежки инструменти като например кози кракГениално удобство

Новата концепция за уплътненията се грижи за чувствително по-лекото и приятно затваряне на прозорците.

Прозорците от профили GENEO® правят живота Ви по-лек. За разлика от досегашните прозоречни профили изключителната стабилност на GENEO не се дължи на тежка стоманена армировка, а на сърцевината на профила от супер лекия високотехнологичен матерал RAU-FIPRO®. Благодарение на новата концепция за уплътненията с три обхождащи нива прозорците от профили GENEO® имат оптимален натиск на затваряне, което редуцира значително силата, необходима за отварянето и затварянето на прозореца. Прозорците от профили GENEO® са добре обмислени до най-малкия детайл.

Дълготрайни, запазващи стойността си и лесни за поддръжка

За Вашия комфорт у дома прозоречните профили GENEO® са произведени само от висококачествени материали. Те са много устойчиви на атмосферни влияния и лесни за поддръжка. С изисканите си, гладки повърхности профилите GENEO са слабо податливи на замърсявания и се почистват изключително лесно. Така Вашите прозорци Ви служат дълго и запазват стойността си.

Висококачествените повърхности на REHAU осигуряват комфорт дори и при почистването.