ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ И ДИЗАЙН

GENEO® - ВХОДНИТЕ ВРАТИ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИЯ МАТЕРИАЛ RAU-FIPRO®

Входните врати от профили GENEO® са уникална, ориентирана към бъдещето иновация. Благодарение на технологичните си предимства те обединяват най-висока енергийна ефективност с дизайн и комфорт.

Критерий, определящи върховите постижения:

- Отлична стабилност чрез усилена с влакна сърцевина на профила.
- Единствена по рода си енергийна ефективност до Uf = 0,76 W/m²K.
- Защита от взлом до клас на защита 2, без стомана, включително топлоизолация.
- Оптимално скрит обков при входни врати от бели профили.
- Всички панели за входни врати до 53 мм са сменяеми.
- Възможно е безпрепятствено строителство с индивидуално напасване.

Доверете се на най-модерната профилна система за входни врати на пазара и си осигурете дългосрочно съхраняване на стойността на Вашия недвижим имот. При новото строителство и при санирането.

ОТЛИЧНА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

GENEO® - ВХОДНИТЕ ВРАТИ С УНИКАЛНИ СТОЙНОСТИ ЗА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

Топлоизолация, отговаряща на всяко изискване

Високотехнологичният материал RAU-FIPRO® и новаторската профилна конструкция правят профилите GENEO® за входни врати най-енергийно ефективните в техния клас. Профилна конструкция с 6-камерна технология, конструктивна ширина 86 мм и избягване на термомостове чрез отказ от стоманена армировка се допълват в една система. В комбинация с термомодули и панели за входни врати до 53 мм дебелина, входните врати GENEO® достигат Ud стойност до 0,51 W/m²K: отлична енергийна ефективност.

Високата енергийна ефективност допринася за икономия на разходи. Гъвкавата профилна система за входни врати отговаря на всички енергийни изисквания

Профилите GENEO® за входни врати достигат още при стандартното изпълнение най-високи стойности за топлоизолация. Вие избирате входна врата, която днес, вече отговаря на бъдещите EnEV* - стандарти и дългосрочно ще гарантира стойността на недвижимия Ви имот.

*Наредба на министерството на строителството за икономия на енергия

Опазване на природните ресурси Колкото повече инвестирате в изолацията на конструкцията на Вашата сграда, толкова по- голяма ще е икономията на енергия. С входни врати и прозорци от системи GENEO®, активно допринасяте за позитивния енергиен баланс и по този начин опазвате околната среда и естествено и портмонето си.

ЦВЕТОВЕ

ПО ИЗБОР

Входните врати от профили GENEO® се предлагат в бяло, с каширащо фолио или лакирани. Всички варианти са устойчиви на климатични условия, резистентни на влиянията на околната среда, светлоустойчиви и лесни за поддържане.

Лакиране

При избора на цветове на Ваше разположение са повече от 170 цвята от палитрата по скалата на RAL.Каширащо фолио

За варианта с каширащо фолио са на разположение универсални цветове или дървесни декори с текстура или гладка повърхност.

Профилната конструкция на Вашата входна врата може да бъде комбинирана с наличните на пазара плотове за входни врати с дебелина до 53 мм. Предложенията на Вашето специализирано предприятие включват голямо разнообразие, предназначено за Вас.
ПЕРФЕКТЕН ДИЗАЙН

ПОДРОБНОСТИ В ДЕТАЙЛИ

Обков за цветни входни врати

Естествено има и класическия обков - тук за всички варианти профили в бяло, лакирани или каширани.

Изработката GENEO® style в детайли.

Дизайнерски обков за Вашите входни врати

За входните врати GENEO® сега има по избор вътрешен дизайнерски обков за всички видове профили в бял цвят. Така Вие спирате избора си на едно специално постижение в дизайна.

Изработката GENEO® style в детайли.

ЗА ЕЖЕДНЕВИЕТО - ЗА БЪДЕЩЕТО

ЗАПАЗВАЩИ СТОЙНОСТТА СИ И ЛЕСНИ ЗА ПОДДРЪЖКА

Входната врата не е само входната зона на Вашата къща. Тя е център. Изискванията са многократно по-високи отколкото при един прозорец. Тук е важно, всички елементи да са здрави и отварянето и затварянето на вратата и след много години все още да може да става безпроблемно и надеждно.

Високотехнологичният материал RAU-FIPRO® е гарантът за комфорта на Вашата нова входна врата. Благодарение на трите изцяло обхождащи равнища на уплътнения, плътността на затваряне е така оптимизирана, че затварянето на вратата винаги да става леко. Всички елементи - от прага до обкова, са съчетани едни с други.

Дълготрайни, запазващи стойността си, лесни за поддръжка

Рамката на входната врата - т.е. профилите GENEO® - са много лесни за поддръжка благодарение на High-Definition-Finishing (HDF) - повърхността. Тази изключително гладка повърхност е слабо податлива на замърсявания, а така също е устойчива и на по-агресивното замърсяване на околната среда. Заедно с подходящ пълнеж, Вашата входна врата ще Ви служи дълго и ще запази стойността си.

RAU-FIPRO®

ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН МАТЕРИАЛ, ДОСТИГАЩ СЪВЪРШЕНСТВО

1. Ненадминато стабилен

RAU-FIPRO® е високотехнологичен, иновационен материал. Максималната стабилност в сърцевината на профила поставя изцяло нови мащаби в областта на прозоречните системи и профилните системи за врати.

2. Уникално иновативен

RAU-FIPRO® е резултат от прилаганите в продължение на над 60 години нововъведения в развойната дейност на REHAU. Новото в бранша се представя под формата на високотехнологичен многослоен влакнест материал, който придава максимална стабилност на сърцевината на профила. След самолетостроенето и Формула 1, сега многослойните влакнести материали дават рекордни резултати в производството на прозоречни системи.

3. Висококачествен

Най-добрите изходни материали и максималните мащаби на обработка гарантират отлично качество и дълготрайност на профилите RAU-FIPRO® - дори и при максимално натоварване.

RAU-FIPRO® - високотехнологичният материал за Вашите прозорци и врати!Новост на пазара за прозоречни системи с отлични качества по отношение на статиката.Основните свойства на материалите съответстват на изискванията на нормите за качество и изпитване RAL-GZ716/1, раздел 1, част 8.

С лекота до максимална стабилност

Профилите GENEO® за входни врати са с рамково ориентирана конструкция. Те са значително по-леки, но въпреки това са толкова стабилни, колкото и обикновените профили със стомана.

Концепция за уплътняването

Трите изцяло обхождащи равнища на уплътнения обезпечават уплътнението, дори и в областта на долния праг. Оптимизираната пространствена форма на уплътненията и голямото разстояние при уплътнението гарантират лекотата при отварянето и затварянето на входната врата.

Сърцевината на профила от RAU-FIPRO®

Сърцевината на профила от високотехнологичния материал RAU-FIPRO® придава максимална стабилност на системите за входни врати

Скрит обков

Оптимално скрито разположената лента GENEO® style предлага ексклузивна, висококачествена оптика.

Оптимална топлоизолация

Входните врати GENEO® разполагат с шест функционални камери, които могат да се използват за различни цели. Например за термомодули или армировка.

ТЕСТВАНИ И ИЗМЕРЕНИ

УНИКАЛНИ СВОЙСТВА ГАРАНТИРАТ ОТЛИЧНИ СТОЙНОСТИ


Херметичност при проливен дъжд

Проливният дъжд е екстремно натоварване. И тук концепцията на цялостната армировка и високоефективната концепция на уплътненията се допълват перфектно и водят до успешно полагане на тестовете.

Издръжливост на силен вятър

При екстремно налягане на вятъра, както и при променливи въздушни течения, годността за статично натоварване на GENEO® е много добра. Цялостната армировка и рамково ориентираната конструкция поемат отлично и теглото на стъклата.

Изпитано и признато добро качество

REHAU е синоним на водеща компетентност в производството на базирани на полимери продукти с превъзходно качество. Вече повече от 60 години REHAU разработва ускорено все по-ефективни материали и продукти. До пазара достига само продукцията, която при изпитванията в собствената лаборатория на предприятието REHAU е отговорила на високите изисквания на REHAU по отношение на качеството и е преминала интензивни тестове и в други неутрални, независими институти. Тези високи изисквания се прилагат последователно и без изключение и при профилите GENEO®.

ПРОФИЛНА СИСТЕМА GENEO®

БЪДЕЩЕТО НА ВАШИЯ ДОМ

Ние залагаме на компетентността

REHAU работи само с опитни партньори в областта на прозоречните системи. Тук ще бъдете консултирани професионално от обучени сътрудници - както при строителството на нова сграда, така и при обновяване - от оформлението, през функционалните свойства като топло- и шумоизолация, до защитата от взлом. Прозорците се произвеждат, доставят и монтират изцяло според Вашите представи.

Опитът създава качество

Повече от пет десетилетия REHAU разработва и произвежда профилни системи за прозорци, фасади и врати, както и системи за ролетни щори. Иновативно мислене, близост до практиката и традиционно високи изисквания към качеството определят нашите мащаби. Експертите използват при това и ценни познания от областите сградна техника и подземно строителство, в които опериращото в световен мащаб предприятие също така реализира вече дълги години успешна дейност. Тези синергии и тясното партньорство с предприятия, работещи в сферата на прозоречните системи и техните многобройни, обучени в REHAU - Академията сътрудници, превърнаха REHAU във водещ производител на профилни системи за прозорци, фасади, врати и ролетни щори.