Brilliant design от REHAU

ЖИВОТ СЪС СТИЛ И КОМФОРТ

С ПРОЗОРЦИ BRILLIANT DESIGN ОТ REHAU

Прозорците са инвестиция за цял живот. Независимо дали строите или ремонтирате Вие сте изправени пред едно важно решение - изборът на подходящи прозорци. В случай, че искате да развиете и направите по-убедителен дизайна на Вашия дом, не бихте се отказали от домашния комфорт и ефективната топлоизолация. Brillian design от REHAU е чудесно решение за Вашия случай.

Изискан дизайн за Вашия дом

Естествено, че искате всичко в мечтания Ви дом, до най-малкия детайл, да е съобразено с личния Ви стил и предпочитания. Прозорците Brillian design от REHAU ще Ви накарат да усещате радост при всяко прибиране у дома. На пръв поглед защото покриват всичките Ви изисквания към дизайна. Системата Brillian design от REHAU дава възможност за перфектно изграждане на външния вид на Вашия дом. Многобройните форми, цветове, финишинги и форми на Ви дават изключително много възможности.

Топлоизолация - комфорт и икономия на енергия

С прозорците от Brillian design от REHAU Вие се чувствате комфортно зад стените на Вашия дом, дори и през най-студените зимни дни. Благодарение на отличните им топлоизолационни характеристики, топлината остава там, където ѝ е мястото - през зимата у Вас, а през лятото навън. Така Вие се наслаждавате едновременно както на уют вкъщи, така и на ниски разходи за отопление и охлаждане. С тези си качества прозорците Brillian design от REHAU са идеален компонент за нискоенергийни къщи и за програмите за саниране.

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ И ИКОНОМИЯ НА ЕНЕРГИЯ

Така е уютно

С отличните си топлоизолационни качества прозорците Brillian design от REHAU се грижат за уюта в жилището – дори при зимна буря или лятна жега. Благодарение на 70 милиметровата ширина на профилите и две уплътнения, прозорците Brillian design от REHAU изолират студа, течението, праха и влагата. Петте въздушни камери на тази система се явяват термоизолираща бариера между ниските външни температури и топлите жилищни помещения. Резултатът е забележително ниската стойност на коефициента на топлопреминаване - Uf= 1,3W/m²K.

Това прави прозорците Brillian design от REHAU идеални за ново строителство с оптималната енергийна ефективност или при саниране на стари сгради - благодарение на ниските разходи за отопление. Спестяване на енергия: до 56% (сравнителна база: дърво-/ прозорец от изкуствен материал с Uw = 2,7 W/m²K)

Идеалната дълбочина на профила 70 mm, както и петкамерната техника осигуряват ефективна топлоизолация.


Brillian design plus от REHAU използва термично разделена армировка

Прозорците Brillian design plus от REHAU имат допълнително подобрени топлоизолационни качествата. Плюсът е в специалната термично разделена стоманена армировка REHAU Termostabil. Така стойността Uf се снижава на 1,2 W/m2K.

Системата е с показатели, които удовлетворяват всички изисквания за обществени сгради. Нашите консултанти са на разположение да Ви посъветват компетентно по темата.
ФОРМИ И ДИЗАЙН

Без ограничения в дизайна

Със своята елегантност, модерна визия и перфектна повърхност, прозорците Brillian design от REHAU повишават стойността на Вашата къща. Разполагате с избор между различни цветове и форми: елегантно заоблени, изящно скосени или изчистено прави крила, декориращи фолиа, лак или алуминиеви капачки.

За всевъзможните архитектурни импровизации, системата Brillian design от REHAU предлага подходящи форми и изпълнения. Заобляния и скосявания на стъклодържателите, използване на декоративни шпроси, светлосиви уплътнения, всичко в името на стила на Вашия дом, за да впечатлява както отвътре, така и отвън.

За да носи Вашият дом Вашата индивидуалност, имате избор между три различни варианти крила: елегантно заоблени, изящно скосени или изчистено прави. Бъдете сигурни, че прозорците Ви се превръщат в осезаем акцент на жилищната сграда, като същевременно са хармонично вписани в цялостната архитектурна визия. При това, разбира се, и с оптимални функционални параметри.

ЦВЕТОВЕ И ПОВЪРХНОСТИ

БЕЛИ, УНИВЕРСАЛНИ ИЛИ СТРУКТУРИРАНИ

Както във формата, така и в избора на цветове Brillian design от REHAU е изключително разнообразен. Освен класическо бяло имате възможност за избор на всички цветове от каталога по RAL. Ако предпочитате оптически структуриран дървесен финиш, ще бъдете изумени от нашите лесни за поддръжка дървесни декори. Благодарение на специалното структурираното фолио получавате профили с перфектен външен вид.

ВЪЗПРЕПЯТСТВАНЕ НА ПРОНИКВАНЕ С ВЗЛОМ

И НАМАЛЯВАНЕ НА РИСКА

Надеждно оборудване срещу взлом

За да можете да се отпуснете и да отпочивате пълноценно, трябва да се чувствате сигурни. При тръгване на път или по време на сън прозорците Brilliant design от REHAU могат да бъдат изпълнени според нуждата Ви в различни степени на надеждност срещу проникване с взлом. Тъй като най-честите опити за взлом са през прозорците и вратите, е особено важно да се вземе правилно решение за начина на защита срещу проникване на всеки отделен прозорец.

Специални компоненти за сигурност при индивидуално изпълнение за защита срещу взлом

При много трудно достъпни прозорци е достатъчна нормалната степен на сигурност.

- Степен на сигурност WK1:

При трудно достъпни прозорци. Основна осигуровка срещу опити за чупене с човешка сила, като проникване, скачане, хвърляне на твърд предмет (вандализъм), в това число и срещу употреба на обикновени лостови инструменти.

- Степен на сигурност WK2:

При лесно достъпни прозорци. Предпазването на прозорците е така предвидено, че опитите на извършителя с допълнителни инструмети, като отвертки, клещи, клинове да не могат да повредят профила на затворения прозорец.

- Степен за сигурност WK3:

При много лесно достъпни прозорци. Допълнително осигурени срещу употребата на две отвертки и кози крак.

ШУМОИЗОЛАЦИЯ

ИНДИВИДУАЛНО РЕШЕНИЕ

За да може нищо да не нарушава Вашето спокойствие.

Дори когато навън е особено шумно, вътре трябва да е приятно тихо. Прозорците Brilliant design от REHAU Ви гарантират това. Дори когато има силни източници на шум в непосредствена близост.

За жилищни райони, с особено високо звуково натоварване, с прозорците Brilliant design от REHAU може да се намери индивидуално решение - до степен на защита от шум 4. Така и самият Вие можете да си почивате спокоен по всяко време, независимо от особено интензивния шум отвън.

ИЗДЪРЖЛИВОСТ

ВСЕКИ ДЕН Е ИЗПЪЛНЕН С РАДОСТ

Дълъг живот и лесна поддръжка

Вашите прозорци трябва да Ви радват дълго време, без да Ви създават допълнителна работа. Затова прозорците Brilliant design от REHAU се изработват само от първокласни материали. Благодарение на това те са дълготрайни, а висококачествената им повърхност ги прави и особено лесни за поддръжка.

Материалът се отличава с устойчивост при дълготрайна употреба, запазвайки качествата си.

Прозорците Brilliant design от REHAU се произвеждат особено старателно от изключително качествени материали. Материалът RAU-PVC е изключително устойчив на лоши атмосферни условия, лесен е за поддръжка и запазва качествата си в продължителен период от време. По този начин и Вашата къща запазва или повишава стойността си.

Лесен за почистване, благодарение на висококачествените повърхности.

Гладката повърхност и скосен фалц на профила на прозорите Brilliant design от REHAU намалява значително отлаганията на замърсявания, а почистването им с вода и малко препарат с мека кърпа е бързо и лесно.

РОЛЕТНИ ЩОРИ

ЗАЩИТА ОТ СЛЪНЦЕ, СЪСЕДСКИ ПОГЛЕДИ И НАСЕКОМИ

Предпазват от силно директно греене, любопитни погледи и нежелани посещения

Това Ви предлага системата за ролетни щори Comfort design от REHAU. Комбинацията прозорци-ролетни щори Ви осигурява редица предимства: от ефективна защита от външни погледи и силна светлина, до повишена сигурност срещу проникване с взлом и топлоизолация. Предлагат се различни изпълнения в класическо бяло или в многообразни дървесни декори, по желание с ръчно или моторно задвижване, както и с допълнителна мрежа против насекоми. Характерните микроскопични дупчици осигуряват едно особено приятно проникване на светлина при леко отворено положение и едновременно възпрепятстват влизането на насекоми.

Идеалната комбинация: Прозорец Brillant design и ролетна щора Comfort design от REHAU.


Comfort design от REHAU - елегантно предпазване срещу светлина, прегряване и любопитни погледи.


Специално разработените фини микро отвори осигуряват приятно меко проникване на светлина.

ПРОЗОРЦИ ОТ РЕХАУ БРИЛЯНТ-ДИЗАЙН

ЗА ДОМ ИЗПЪЛНЕН С НАСТРОЕНИЕНие залагаме на компетентността

РЕХАУ работи само с опитни специалисти по прозоречни системи. Избирайки Смарт Уиндоу Вие ще получите професионална консултация по време на строежа на Вашия нов дом или при неговото реновиране. От избора на дизайн, през топло- и шумоизолацията, до решенияра за защита от взлом. Вашите прозорци ще бъдат произведени, доставени и монтирани точно според Вашите желания. Но дори и след монтажа нашите специалисти остават на Ваше разположение.

Опитът грантира качество

Повече от 40 години лидерът в полимерите РЕХАУ развива и произвежда системи профили за прозорци, фасади и врати. С иновативно мислене, практически опит и традиционно високи изисквания към качеството РЕХАУ е предпочитан доставчик за автомобилната индустрия, самолетостроенето, Формула 1 и т.н.. Експертите на фирмата използват ценния си опит в областта на сградната техника и ниското строителство за създаване на конкурентен, иновативен и върхов технологичен продукт. Тази философия и предаването ѝ на фирмите партньори, които се обучават в Академията на РЕХАУ, превръщат марката в един от предпочитаните доставчици на профилни системи за прозорци, фасади и врати.